Vara trauku galvenā priekšrocība ir tas, ka tie atļauj gatavot uz mazas un mērenas uguns. Vara siltumvadītspēja ir desmit reizes augstāka nekā nerūsējošam tēraudam un stiklam, un divās reizes augstāka nekā alumīnijam. Labākajos restorānos drīzāk izmanto tieši vara traukus. Papildus augstai siltuma vadīspējai, varam ir arī laba siltumietilpība, tajos brīnišķīgi gatavot, nekas nepiedeg un produkti izcepjas perfekti. Vara traukiem, tāpat kā sudraba traukiem, piemīt antibakteriālas īpašības, ēdieni ilgāk uzglabājas un “patur” savas īpašības.

 

 

 

Virtuves lietas

 

 

www.virtuveslietas.lv
Veikals “Virtuves Lietas”
E-pasts: edimar@inbox.lv
Edimar SIA
Tērbatas 12, Rīga
Tālr.: (+371) 29450947, 27677644

Virtuves lietas